Algemene voorwaarden

Beauty

Algemene Voorwaarden Natuurgeneeskundige Praktijk 

Werkwijze

Behandeling: De behandelingen bestaan o.a. uit gesprekken, acupressuur, aanwijzingen bij houding, beweging en ademhalingstechnieken, gerichte Qigong oefeningen, zelfmassage , kruiden en voedingsadviezen om de blokkades in de energiedoorstroming op te heffen .

Algemene voorwaarden

Inschrijven: de behandeling start met invullen van het intake formulier, hier de gegevens van uw zorgpas invullen a.u.b. Tevens kunt u de eventuele klachten aangeven en toelichten.

Betaling: volgens afspraak, afhankelijk tijdsduur. Betaling kan contant of door overschrijving op de bankrekening nummer:

Mej W P M Duyts
NL43 INGB 0004 4792 88

Verhinderd: als U verhinderd bent, dan verzoeken wij u dringend om dit zo ruim mogelijk , minimaal 24 uur, voor aanvang van de behandeling aan de therapeut door te geven.

Aansprakelijkheid: Laat geen waardevolle spullen achter in de het pand van “Studio Neem Tijd”, noch de therapeut, zijn aansprakelijk voor schade ontstaan door verlies of diefstal.

Zorgverzekering: via uw zorgverzekering kunt U het geheel of een gedeelte van de Natuurgeneeskundige behandelingen vergoed krijgen. Vraag  na  bij de zorgverzekeraar of de natuurgeneeskundige behandelingen vergoed worden  en onder welke voorwaarden.

Rapportage en Privacy: Tijdens de intake zullen uw persoonsgegevens opgenomen worden. Om uw behandeling goed te kunnen uitvoeren houdt de therapeut een dossier bij. Op deze registratie is de Wet Bescherming Persoonsgegevens van toepassing. Dossiers zijn opgeborgen in een afgesloten kast.

Identificatie: Legitimatie bij het eerste consult.

Klacht- en tuchtrecht voor cliënt, en geschillencommissie

logo Quasir voor op website

 

 

 

www.quasir.nl

Klachten: Er is een klachten reglement in de praktijkruimte ter inzage

 • Kosten BOCAM therapie

  De kosten van Bocam Therapie zijn € 65,- voor de intake en € 55,- inclusief btw voor ieder consult hierna. Aansluiten bij een groepsprogramma kan tot de mogelijkheden behoren. Via uw zorgverzekering kunt u het geheel of een deel van sommige behandelingen vergoed krijgen.

  Intake€ 65
  per consult €55

  Contact opnemen

 • Eerste consult aanvragen?

  • Adres:
  • Studio Neem Tijd Escharen Therapie en Postadres
   Sint Machutusweg 2
   5364 RB
   Escharen
Chinese wijsheid: Een pad ontstaat door er op te lopen
LAU TSE (570-490 V.C.) - Chinees filosoof