Waarom kiezen voor Bocam therapie?

Beauty

Waarom kiezen mensen voor Bocam therapie?

Waarom kan Bocam Therapie u helpen wanneer de Westerse geneeswijze geen raad meer weet?
De Traditionele Chinese Geneeswijze (TCG) heeft een geschiedenis van meer dan 1500 jaar en is toegepast op vele miljoenen mensen. Juist in onze moderne tijd blijkt deze geneeswijze nog steeds van groot belang te zijn. Een Amerikaans onderzoek wees uit dat nu al meer dan ¼ deel van de wereldbevolking gebruik maakt van TCG (in het Engels: TCM Traditional Chinese Medicine). Hiermee is het naast de Westerse geneeswijze de grootste ‘alternatieve’ geneeswijze ter wereld.

De TCG is een functionele geneeswijze. 
Men bekijkt of alle lichaamsfuncties, zoals je warmte-regeling; het zenuwstelsel; het circulatie stelsel van bloed, lymfe en qi; het spijsverteringsstelsel; het bewegingsapparaat e.d. goed functioneren. Daarnaast verkrijgen we inzicht hoe de organen in het lichaam elkaar beïnvloeden en welk orgaan overactief (te yang) of onderactief (yin) is. Mijn praktijk voor Bocam Therapie wordt vooral bezocht door mensen die al lange tijd –vaak meer dan 10 jaar- in behandeling zijn bij een Westers specialist en geen vooruitgang meer boeken.
Door de TCG, die op geheel andere wijze naar uw klachten kijkt, zult u op zijn minst verlichting van uw klachten ervaren.

Hoe werk ik:

Ik maak op basis van de diagnose een behandelplan.
In het behandelingplan wordt aangegeven:
• de tijd en kosten (aantal behandelingen) die nodig zijn om uw klachten te verminderen of te genezen.
• de hulp die door mezelf als therapeut wordt gegeven
• de tijd die u thuis aan uw therapie moet besteden

De kosten van Bocam Therapie zijn € 65,- voor de intake en € 55,- inclusief btw voor ieder consult hierna. Neem bij een eerste bezoek uw identiteitspapieren mee. Aansluiten bij een groepsprogramma kan tot de mogelijkheden behoren.

Neem contact op met Studio Neem Tijd

Bedank voor uw bericht. We nemen binnenkort contact met u op.
Uw reactie kan niet worden verstuurd. Controleer alstublieft uw gegevens.

Contactformulier

 

 

 

 

 • Kosten BOCAM therapie

  De kosten van Bocam Therapie zijn € 65,- voor de intake en € 55,- inclusief btw voor ieder consult hierna. Aansluiten bij een groepsprogramma kan tot de mogelijkheden behoren. Via uw zorgverzekering kunt u het geheel of een deel van sommige behandelingen vergoed krijgen.

  Intake€ 65
  per consult €55

  Contact opnemen

 • Eerste consult aanvragen?

  • Adres:
  • Studio Neem Tijd Escharen Therapie en Postadres
   Sint Machutusweg 2
   5364 RB
   Escharen
Chinese wijsheid: Zelfs een mars van duizend mijl begint met de eerste stap
LAU TSE (570-490 V.C.) - Chinees filosoof