Over Studio Neem Tijd

inge-studioneemtijd

Neem tijd…
met workshops en cursussen voor meditatie, mindfullness en Tai Chi

Studio Neem Tijd helpt je om meer tijd te nemen voor jezelf. Met workshops en cursussen op het gebied van Tai Chi, Zhi Neng,  Mindfulness  of tijdens een sportles Pilates of Keep Fit kunt u wekelijks werken aan een gezonde geest in een gezond lichaam.

Beweging en ontspanning in Grave

Studio Neem Tijd is gevestigd in de Catharinahof in Grave, vlakbij Nijmegen. Vanuit hier worden alle workshops en lessen gegeven door bewegingsdocent Inge Duyts. Een aantal workshops en lessen, zoals Tai Chi voor senioren, worden ook op andere locaties gegeven in de regio. Alle lessen kenmerken zich door de ontspannen sfeer en de persoonlijke aandacht.

Korte workshops, wekelijkse lessen, bijscholingen voor docenten en opleiding tot Nature Taiji Docent.

Bij Studio Neem Tijd bieden we diverse workshops en lessen aan om je weer in balans te brengen. Volg bijvoorbeeld onze mindfulness workshops om beter te slapen of je rugklachten te verminderen, of houd jezelf wekelijks in vorm met een cursus Tai Chi, Zhi Neng, Pilates of Body & Mind.

Workshops of korte cursussen

Tijdens de losse workshops kun je kiezen uit een thema waar je op dat moment behoefte aan hebt, zoals spanningsklachten verminderen, beter slapen of het verminderen van stress.

Workshop Lekker Slapen
Workshop Zhi Neng Qigong
Workshop Weg met Schouderklachten
Workshop Nature Taiji
Workshop Een Soepele Rug
Workshop Ontspannen met Vriendinnen

Wekelijkse lessen

Tijdens de wekelijkse lessen kun je kiezen tussen actieve, conditionele lessen tot meditatieve en ontspannende lessen of een combinatie van beide.

Tai Chi Qigong
Zhi Neng Qigong
Pilates
Keep Fit
Body & Mind
Tai Chi voor senioren
Een soepele rug
Tai Chi for Health
Dance for health

Bocam Therapie

Bij Studio Neem Tijd kunt u ook terecht voor Bocam therapie. Bocam therapie bestaat uit een combinatie van onder andere meditatie, qigong en massage, en helpt u bij chronische klachten zoals bijvoorbeeld  rugpijn, stress, vermoeidheid en reumatische klachten.

Neem Tijd…
Voor bewegen met aandacht

Lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Bij Studio Neem Tijd geloven we dat een balans tussen lichaam en geest de basis is voor een gezond leven vol energie. Een manier om dat te bereiken is door beweging met aandacht. De workshops en cursussen van Studio Neem Tijd helpen je om bewust worden van de kracht van je lichaam en de mogelijkheden van je geest. Je leert beter naar je lichaam te luisteren. Hierdoor ontstaat er meer ruimte in je lichaam en verbeterd je energiedoorstroming en doorbloeding. Of je nou aan een meditatieles hebt deelgenomen, of je conditie hebt verbeterd met de sportles Pilates, aan het einde van de les voel je je heerlijk ontspannen en vol nieuwe energie.

Het enige dat je hoeft te doen voor meer energie en een betere gezondheid is wat tijd te nemen…

 

  • inge-studioneemtijd
    Inge Duyts

    Inge Duyts is lerares en therapeut Mindfullness, Medische Qigong, Tai Chi en Chi Neng

    Inge Duyts
    Inge Duyts is erkend Chineng- en Tai Chi docent. Na meer dan 25 jaar ervaring als danspedagoge heeft ze veel inzicht in bewegingsprocessen gekregen. Uit interesse voor de combinatie van beweging en meditatie, heeft ze zich vervolgens toegelegd op oosterse bewegingsvormen. Daarnaast heeft ze de opleiding tot BOCAM therapeute gevolg, de medische basiskennis en vele andere bijscholingen in de medische qigong.

  • Nieuwe workshops

Chinese wijsheid: Een pad ontstaat door er op te lopen
LAU TSE (570-490 V.C.) - Chinees filosoof